Закінчується І (районний) тур міського конкурсу «Учитель року-2024»

Закінчується І (районний) тур міського конкурсу «Учитель року-2024». Учителі української мови та фізики провели онлайн-уроки.

Урок української мови — це не просто звичайний рядовий урок, це щастя донести до дітей красу і багатство, неповторність і мелодійність, самобутність і чарівність рідної мови.

Учителі доклали зусиль, щоб діти занурились в красу рідного слова, відчули його значимість, вартість, багатозначність і навчились користуватись словом уміло і творчо.

За допомогою різноманітних завдань розвивали комунікативні вміння та навички учнів, створювали сприятливу атмосферу для розвитку здібностей кожної дитини.

Фізика — це мова Всесвіту, а уроки фізики — це подорож у світ найглибших таємниць, де кожен учень має можливість відкривати нові горизонти і розвивати свій розум. Учитель фізики — це провідник у цій захоплюючій подорожі, що надає крила учням для польоту у світ знань та досліджень.

Учасники конкурсу розкривали перед учнями таємниці природи, робили навчання захоплюючим та надихаючим, розкривали світ нових відкриттів, навчали бачити закономірності та взаємозв'язки в природі.

Всі конкурсні уроки пройшли на високому рівні.

Журі підводять підсумки, які оприлюднять на офіційному сайті Управління освіти адміністрації Київського району.

Фото онлайн-уроків доступні за покликанням.

Кiлькiсть переглядiв: 116