Вітаємо переможців районного туру міського конкурсу «Учитель року-2024»!

Професія учителя є найблагороднішою, але водночас і найскладнішою з-поміж інших, бо вимагає не лише знань та майстерності, а й уміння навчати нового, виховувати позитивні людські якості, розвивати природні здібності дітей, і, що найголовніше, бачити у кожній з них особистість. Звісно, що така майстерність під силу далеко не кожній людині. Учитель крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому.

Саме такі вчителі брали участь у районному турі міського конкурсу «Учитель року-2024».

Вони достойно пройшли шлях випробувань конкурсу, продемонстрували свій досвід, власні наробки, прийоми і методи активізації пізнавального інтересу та мотивації учнів до навчання.

Всім учасникам конкурсу бажаємо не зупинятися на досягнутому! Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть досягти омріяної мети!

Вітаємо переможців конкурсу:

  • Бондаренко Ольгу Володимирівну, учителя фізики КЗ «Харківський ліцей № 37 Харківської міської ради»,
  • Грічанка Сергія Федоровича, учителя образотворчого мистецтва КЗ «Харківський ліцей мистецтв № 133 Харківської міської ради»,
  • Жук Юлію Сергіївну, учителя української мови та літератури КЗ «Харківськагімназія № 52 Харківської міської ради»,
  • Несвітайла Олексія Юрійовича, учителя географії КЗ «Харківський ліцей № 16 Харківської міської ради».

Щиро бажаємо нових професійних злетів, цікавих ідей та успіху на педагогічній ниві і, звичайно ж, перемоги у міському конкурсі «Учитель року-2024».

/Files/images/____2023-2024/Переможці.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 116