День Соборності України

22 січня – День Соборності України, офіційне національне свято, що відзначається на честь Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Понад сотню років минуло від урочистого проголошення акта злуки двох українських земель. В наші дні це свято має величезне значення для кожного громадянина України. Історія вже доводила раніше, що українці завжди вірили у своє об`єднання, а нині показують це у боротьбі проти російської агресії.

Освітянська спільнота Київського району долучилась до відзначення Дня Соборності України. У закладах освіти було проведено різноманітні виховні заходи: патріотичні квізи, квести, тематичні уроки, лекції, семінари, бесіди, виховні години, засідання у форматі «круглих столів», учнівські конференції, конкурси малюнків та колажів. Школярі влаштували флешмоб українських пісень, переглядали відеоролики інформаційного та пізнавального характерупро Історію України. Учні молодшої та старшої школи створили вітальні відеоролики: «Що для мене Україна», «Мати – Україно» та ін.

Вітаємо з Днем Соборності України та бажаємо кожному з нас великої сили та могутності, міцної дружби, взаємоповаги та розуміння, нових цілей та високих прагнень, перемоги, свободи, чистого та мирного неба! Ми сильні, коли ми разом!

Фото та відео доступні за покликанням.

Кiлькiсть переглядiв: 76